Medya ve Sinema-TV

Sinemalarda bu hafta: 16 Haziran 2023

Bu hafta vizyondakiler: The Flash, Elemental: Doğanın Güçleri (Elemental), Benim Babam Bir Kahraman, Asteroit Şehir (Asteroid City), Hüddam 3: Lamia, Obsesyon ve Joyland filmleri...

Sinemalarda bu hafta: 16 Haziran 2023

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek. İşte haftanın filmleri: 

The Flash

Yönetmenliğini Andy Muschietti’nin yaptığı, senaryosunu Christina Hodson’ın kaleme aldığı The Flash, annesinin ölümünü engellemek için zamanda geriye giden Barry’nin başından geçenleri konu ediniyor. Filmde, ailesini kurtarmak için süper gücünü kullanarak kendisini süper kahramanların olmadığı bir gerçekliğe hapseden Barry Allen’ın Batman’den yardım istemesi ve her şeyi düzeltme mücadelesi anlatılıyor.

Asteroit Şehir

Margot Robbie, Tom Hanks ve Scarlett Johansson'un başrolündeki "Asteroit Şehir", 1955 yılında bir Amerikan çöl kasabasında geçen hikayeyi beyaz perdeye taşıyor.

Yönetmenliğini Wes Anderson'un üstlendiği romantik komedi türündeki film, bilimsel amaçlı düzenlenen bir programda beklenmeyen olayların meydana gelmesiyle yaşananları anlatıyor.

Joyland

Saim Sadiq'in yönettiği, Ali Junejo, Rasti Farooq ve Alina Khan'ın rol aldığı Hint yapımı "Joyland", evin küçük oğlunun aşık olmasıyla hayatları değişen ataerkil bir ailenin hikayesini irdeliyor.

Benim Babam Bir Kahraman

Orçun Benli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Benim Babam Bir Kahraman", oğlu ile İstanbul'un zengin semtlerine komşu olan gecekondu mahallesinde yaşayan bir adamın hikayesini odağına alıyor.

Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Selim Erdoğan, Mehmet Emin Güney, İdris Nebi Taşka ve Aslıhan Kapanşahin'in oynadığı filmin senaryosunu yönetmen Orçun Benli, Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk birlikte kaleme aldı.

Obsesyon

Ekin Mert Daymaz, Ege Kökenli ve Sarp Can Köroğlu'nun başrollerini paylaştığı "Obsesyon" filmi bu hafta gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Eray Altay'in yönetmenliğini yaptığı film, sevdiği kadının kalbini kazanmaya çalışan obsesif bir adamın hikayesini konu ediniyor.

Hüddam 3: Lamia

Utku Uçar'ın yönettiği haftanın yerli korku filmi "Hüddam 3: Lamia", babasının intiharı ile sarsılan bir gencin gerçeği öğrenmek ve kan bağının üzerinde olan lanete son vermek için giriştiği mücadeleyi anlatıyor.

Elemental: Doğanın Güçleri

Disney ve Pixar'ın "Elemental: Doğanın Güçleri" adlı yeni animasyon filmi, ateş, su, toprak ve hava elementlerinin bir arada yaşadığı Element Şehri'nde geçen bir hikayeyi sinema perdesine taşıyacak.

Yorumlar